Djurkommunikation på Sätesholm

4552187102_db0a2fb9e9_oNu har jag äntligen fått göra en riktig kommunikation med Oliver. När jag gick Djurkommunikation steg 2 hos Susanne så var Oliver så kraftig i sin kommunikation att jag blev överväldigad och fick bryta. Det var tre år sedan. Idag gjorde jag klart kommunikationen.


oliverVid tillfället erbjöd Susanne mig att komma tillbaka och sitta själv med Oliver en dag. Det blev aldrig av och jag har varit där fler gånger sedan dess men inte på djukommunikation och har därmed inte gjort en kommunikation med honom sedan dess. Till saken hör att Oliver och jag har en väldigt speciell kontakt och vi är båda väldigt glada för varandra.

För en månad sedan frågade jag till slut Susanne om jag fick sitta med en söndageftermiddag om jag fick sitta med hos hästarna på en djurkommunikationskurs. Jag fick sitta med hela dagen! Så idag har jag pratat med Maxi, Kiara, FloJo och till slut Oliver

Alla djuren hade kloka saker att komma med. Här kommer ett axplock.

Maxi: Äntligen hör man ån igen. Den kommer med nytt och tar det gamla med sig. Ni människor oroar er mer än ni behöver. Människor borde lära sig mer av oss djur. När man har perspektivet att man står högst upp, känner man också att man måste ta hand om alla under. Kom ner på jorden och ta hand om varandra och låt er bli omhändertagna.

FloJo: Så länge det finns kommunikation finns kunskap och där kunskap finns, finns ingen plats för konflikt.

Visst är de visa? Jag hoppas jag får kommunicera med Susannes djur fler gånger för även om våra andra djur också besitter stora visheter så är djuren på Sätesholm väldigt speciella. Det är inte alla som väljer att blir lärare som de heller.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s